Over wijnjager

wijnjager logo evedesign

Wijnjager is een website (/blog) opgericht door Merijn de Jager. Ontstaan uit hobby en zo ben ik altijd op zoek ben naar mooie wijn en deel ik ook graag de betere adressen die ik zelf gevonden heb. Zo vind je onder het Loire-verhaal bijvoorbeeld niet die ene biologische wijn die bij thuiskomst een half jaar later niet te drinken bleek. Niets tegen biologische wijn, maar deze zal ik je dus besparen. Bij voorkeur gaat het dan ook om de beste adressen te verzamelen en dan wel de adressen van wijnboeren, maar een echt goede wijnwinkel mag best vermeld worden, mits het geen commercieel oogmerk heeft (dat pik ik er wel uit).

Op de site kun je daarom leuke adressen voor wijn vinden en zelf adressen delen met anderen. Daarvoor kun je je registreren of snel een reactie plaatsen onder een bestaand bericht.

Omdat de website sinds half oktober online is werk ik er nog aan en zul je merken dat er nog een en ander verandert, maar de eerste inhoud is er al en die zal blijven.

Verder is nog goed te vermelden dat ik geen commerciële doeleinden nastreef met deze website. Ik zal hooguit de geplaatste adressen zelf eens bezoeken en voor eigen gebruik de wijn van de (lekkerste!) adressen proeven en kopen.

Veel plezier op de site!

Merijn de Jager

Merijn@wijnjager.nl

2 thoughts on “Over wijnjager

  1. Leuke website Merijn! Heb het onder mijn favorieten gezet :-)

    Fijne vakantie verder.

    Groet, Huub Mulder

  2. Ik ben op zoek naar lekkere betaalbare bordeaux-wijnen, ter plaatse te kopen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>