Over wijnjager

wijnjager logo evedesign

Wijnjager is een website (wijnblog) opgezet door Merijn de Jager. De interesse voor wijn is jaren terug ontstaan door mijn omgeving waarin gezelligheid, lekker eten & drinken belangrijk zijn. Het eerste bezoek aan een wijnboer was ooit in de Provence waarbij we nog vooral de wijn uitkozen in de mooi vormgegeven fles. In de tijd ben ik meer gaan leren over wijn door me erin te verdiepen met cursussen en uiteraard door regelmatig te proeven. Ik ga (op vakanties) graag op zoek naar mooie wijn en de beste adressen deel ik hier. Zo vind je op mijn blog niet de ene biologische wijn die bij thuiskomst een half jaar later niet te drinken bleek. Niets tegen biologische wijn, maar dit wijnadres bespaar ik je dus. De beste of leukste adressen wijnboeren adressen (en aanverwante gelegenheden) vermelden dat is het doel.

Op de wijnblog kun je dus leuke adressen voor wijn vinden. Ik sta ook open voor jouw tips! Mail mij of registreer jezelf als wijnjager. Een snelle reactie plaatsen kan altijd natuurlijk.

Verder is nog goed te vermelden dat ik geen commerciële doeleinden nastreef met deze website. Ik zal hooguit de geplaatste adressen zelf eens bezoeken en voor eigen gebruik de wijn van de (lekkerste!) adressen proeven en kopen.

Veel plezier op mijn wijnblog!

Merijn

Merijn@wijnjager.nl

2 thoughts on “Over wijnjager

  1. Leuke website Merijn! Heb het onder mijn favorieten gezet :-)

    Fijne vakantie verder.

    Groet, Huub Mulder

  2. Ik ben op zoek naar lekkere betaalbare bordeaux-wijnen, ter plaatse te kopen!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>